Nova Rondo

234206

Servies Rondo - Nova Hotelporselein

Niet stapelbare serie Italiaans servies van Nova Hotelporselein voor espresso, koffie en cappuccino in wit glazuur. Het Nova hotelporselein is maatschappelijk verantwoord geproduceerd conform het NovaEco label. Alle onderdelen zijn magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig.

Een eigentijdse serie koppen en schotels voor het aanbieden van espresso, koffie en cappuccino. Hierdoor is deze serie zeer geschikt in uw (bedrijfs)restaurant, brasserie of koffiecorner etc.

Door een geheel eigen ontwerp, het fraaie ronde oor en de excentrieke vormgeving van de schotel, is deze serie Rondo een heel moderne servieslijn.

Daar deze serie Rondo ook binnen het Nova Hotelporselein geproduceerd wordt, kunt u deze serie koppen en schotels probleemloos combineren met andere modellen binnen het Nova Hotelporselein.

Servies Rondo – Nova Hotelporselein kopen

Indien u meer wilt weten over deze serie Rondo, neem contact op met onze afdeling Customare Care telefoonnummer 030-2888424 of per email customarecare@jostenberg.nl of bezoek onze fraai vernieuwde Experience Center te Nieuwegein om dit servies te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te adviseren over de diverse modellen en mogelijkheden.