Amefa Moderno 1923 - 18/10 - 2.5 mm

349647

Bestek Amefa Moderno 1923

Amefa Moderno is een van de exclusieve Horeca modellen van Amefa. Het model is vervaardigd volgens de strikte kwaliteitsnormen van Amefa. Daarom staat de kwaliteit voorop en is dit model een mooie aanvulling voor uw gedekte tafel. Ook in Zorginstellingen, in restaurants en in de catering is dit model een mooie finishing touch.

Bestek model Amefa Moderno

Model Moderno van Amefa is gemaakt van Roestvrijstaal 18/10 en een fraaie polishing. Het is daarmee vaatwasmachinebestendig en vlekvrij.

Bestek model Amefa Moderno, alternatieven
Overweeg ook eens de andere kwaliteitsmodellen van Amefa en soortgelijke topfabrikanten zoals;

  • Mepra Vintage,
  • Amefa Elisabeth (Haags Lofje)
  • Serax Pure
  • Amefa Metropole Gold

Kopen van model Amefa Moderno

Bij Jos ten Berg treft u veel verschillende soorten bestek aan modern tot klassiek. Bent u geïnteresseerd in model Amefa Moderno, dan bent u van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein. U treft daar alle modellen aan die perfect zullen aansluiten bij uw bedrijf of instelling, in de Horeca, bedrijfsrestaurant of gezondheidsinstelling.

Bezoekt u ook eens onze uitgebreide lijnen met servies van hotelporselein tot stoneware. Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.