Serax Base by Piet Boon - 18/10

Serax Base bestek

Serax Base bestek is ontworpen door Piet Boon. Het bestek heeft een unieke vorm en is gemaakt uit een stuk kwalitatief hoogwaardig roestvrijstaal. Combineer dat met oog voor detail en toewijding en dan kom je uit op perfectie. Serax Base bestek ligt wereldwijd in verschillende restaurants en is erg geliefd. Het bestek past perfect bij elk gerecht en is een echte eyecatcher voor al uw gasten. De ontwerpen van het Serax Base bestek zijn doorregen met dezelfde pure en eerlijke eigenschappen als de eerder verschenen succesvolle servieslijn van Serax en Piet Boon.

 

Serax Base by Piet Boon

Serax is een groot bedrijf en gaat samenwerkingen aan met verschillende grote ontwerpers, zoals studio Piet Boon. Studio Piet Boon is een wereldwijde exterieur-, interieur- en productontwerpstudio. Studio Piet Boon staat bekent voor alle mooie en unieke ontwerpen. Deze unieke ontwerpen zijn ook goed terug te vinden in de ontwerpen van het Serax Base bestek. Het bestek Heeft een luxe maar ook stijlvolle uitstraling en een unieke vorm. Wilt u meer weten over de samenwerking tussen Serax en Piet Boon klik dan hier.


Serax assortiment 

Serax Base heeft naast het bestek nog een veel breder assortiment, denk hierbij aan Serax Base servies, Keukenartikelen en nog meer. Van deze producten hebben wij een groot aanbod waar u uit kan kiezen. 

Heeft u interesse in Serax en wilt u ook andere collecties bekijken voor bijvoorbeeld; Servies, Koppen & Schotels, Pannen en nog meer? Bekijk de volledige collectie hier.  

 

Serax base kopen

Heeft u interesse en wilt u graag een bestelling plaatsen of heeft u nog een vraag neem dan contact met ons op of bestel via onze website. Wilt u graag een keer langskomen in onze showroom in Nieuwegein? Geen probleem één van onze adviseurs kan u daarbij helpen van maandag tot en met vrijdag. Maak uw afspraak hier.