Amefa Elegance 7204 18/10 - 2.5 mm

349653

Model bestek Amefa Elegance 7204 18/10 – 2,5 mm

Het Amefa Elegance is een fraai en klassiek vormgegeven bestek. Het is vervaardigd uit roestvrijstaal 18/10 en heeft door de perfecte polijsting een wit-zilveren kleur en is gegarandeerd vaatwasmachinebestendig.

Bestekonderdelen model Elegance
Tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel, theelepel, gebaksvorkje en taartschep.

Ontdek ook ons uitgebreide programma Cleaningrack vaatwaskorven, waaronder bestekkorven vlak en bestekbekers en houders.

Amefa bestek

Amefa is een Nederlands merk uit Apeldoorn. In 1931 startte Eugene Hollander de Apeldoornse Messenfabriek. Amefa is ondertussen uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf met dochterondernemingen in 7 landen. Met het bestek van Amefa creëer je bij iedere gelegenheid de ultieme sfeer! Amefa heeft een uitgebreid assortiment bestekmodellen die aansluit bij de behoefte van iedere horecaondernemer. Met het bestek van Amefa laat je de gast nog meer genieten van lekker eten. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch of een diner, Amefa heeft een design voor elke gelegenheid en stijl. Amefa is niets voor niets het bekendste bestekmerk in Nederland.

Amefa bestek model Elegance 7204 kopen

Of u nu op zoek bent naar model Elegance of een theelepel? Binnen het assortiment van Jos ten Berg vind u het ultieme horeca bestek dat bij uw restaurant past. Wilt u er zeker van zijn dat uw gekozen model past bij de uitstraling van uw bedrijf dan kunt u bij Jos ten Berg een monstersetje aanvragen.

Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in ons experience center in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.