Nova Coral

Nordika Coral - Blue
Nordika Coral - Blue
Nordika Coral - Brown
Nordika Coral - Brown

Nova Coral Servies

Bent u op zoek naar het perfecte servies om uw tafel te verfraaien en uw gasten te imponeren? Zoek niet verder! Het Nova Coral servies biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid en veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Nova Coral is onderdeel van het merk NovaEco. NovaEco is een merk dat staat voor duurzaam geproduceerd servies en mee denkt aan een schonere wereld.

Stijlvol design

Het Nova Coral servies is ontworpen met oog voor detail en wordt met de hand gemaakt. Geproduceerd in de kwaliteit van hardporselein. De eenvoudige lijnen zorgen voor een prachtige uitstraling en zijn goed te combineren met kleurrijke gerechten of desserts. 

Nova Hotelporselein

Nova Hotelporselein, vervaardigd met de hoogste kwaliteit hardporselein, wordt met trots geproduceerd volgens de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen onder het NovaEco label. Als onderdeel van het uitgebreide hotelporselein assortiment van het merk Nova, biedt Jos ten Berg B.V. u niet alleen hoogwaardige serviesstukken, maar ook de mogelijkheid om uw unieke vignet/logo op het porselein te laten aanbrengen.

Wij begrijpen dat het creëren van een gepersonaliseerde uitstraling van cruciaal belang is voor uw concept. Daarom bieden wij de optie om uw vignet/logo onderglazuur aan te brengen.

Waar wordt het hotelporselein van gemaakt?

De drie bestanddelen van het (hard-)hotelporselein zijn kaolien, veldspaat en kwarts. Kwarts en veldspaat maken elk 25% van de porseleinmassa uit, kaolien 50%.

Waarom Nova Coral?

Laat uw tafel stralen met het prachtige Nova Coral servies. Ontdek de veelzijdige collectie en bestel eenvoudig online. Geniet van stijlvol dineren met duurzaamheid als bonus!

Bent u al geïnteresseerd of komt u liever een keer bij ons langs? U bent van harte welkom op ons Experience Center in Nieuwegein. Daar zal u verder worden geholpen door onze zeer ervaren verkoopadviseurs. Maak hier uw afspraak!

Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.