Nova Marina

233698

Servies Marina - Nova Hotelporselein

Serie ronde borden in de kleuren wit en ivoor in de kwaliteit van Nova Hotelporselein. De borden kenmerken zich door een bredere rand. Het Nova hotelporselein is maatschappelijk verantwoord geproduceerd conform het NovaEco label. Alle onderdelen zijn magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig.

Een fraaie bordenserie, in diverse maten geproduceerd. Geschikt voor het aanbieden van een snack, lunch en diner. Hierdoor is deze serie borden uitermate geschikt om breed in te zetten tijdens de verschillende buffetten. De sideplate (bord plat 16cm) kan tevens gebruikt worden als onderschotel voor bijvoorbeeld de soepkom. Multifunctioneel en dus ideaal te gebruiken binnen uw (bedrijfs) restaurant, horecagelegenheid, buurhuis, kerkelijk centrum, etc.

Daar deze serie Marina ook binnen het Nova Hotelporselein geproduceerd wordt, kunt u deze serie borden probleemloos combineren met andere modellen binnen het Nova Hotelporselein.

Servies Marina – Nova Hotelporselein kopen

Indien u meer wilt weten over deze serie Marina, neem contact op met onze afdeling Customare Care telefoonnummer 030-2888424 of per email customarecare@jostenberg.nl of bezoek onze fraai vernieuwde Experience Center te Nieuwegein om dit servies te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te adviseren over de diverse modellen en mogelijkheden.