Serax Pure by Pascale Naessens 18/10

Bestek Pure Cutlery by Pascale Naessens

Pascale Naessens gaf vorm aan model 'Pure Cutlery'. 'Puur' belichaamt de authenticiteit en warmte die wordt gecreëerd door het gebruik van organische lijnen en natuurlijke materialen. Het bestekmodel Pure geeft de finishing touch aan uw gedekte tafel.

Pascale raakte gefascineerd door aardewerk en pottenbakken. Ze volgde een aantal jaren intensieve cursussen over keramiek, glazuren en baktechnieken. In haar eigen werkplaats creëerde ze een aardewerk serviezen. Vervolgens stapte ze met haar prototypes naar Serax. Dit bezoek zou leiden tot de samenwerking waar de 'Pure' servieslijn uit voortvloeide. Later werd hieraan de bestek Pure Cutlery toegevoegd.

Kwaliteit bestek Pure Cutlery

Pure Cutlery is gemaakt uit Chroomnikkelstaal 18/10 en is voorzien van een PVD-coating in Zwart, Copper Sonewash en Mirror Stonewash (zonder coating).

Leverbare onderdelen bestek model Pure Cutlery by Pascale Naessens
Jos ten Berg levert de volgende artikelen in de drie gekleurde coatings; tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork, dessertmes, koffielepel en espressolepel. Met deze samenstelling is het model uitermate geschikt voor de Horeca w.o. toprestaurants.

Bestek Serax Pure kopen

Wilt u dit model te kopen of meer informatie? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bent van harte welkom op onze showroom in het midden van het land. Laat u adviseren door onze verkoopadviseurs.

Tevens sturen wij u graag een monster setje. 

Onderhoudsinstructie Pure Cutlery

Voor onderhoudsinstructies verwijzen wij u graag naar de pagina Metropole Gold (Goud bestek).