Amefa Pizza 7000 - 2 mm

349645

Amefa Pizza 7000 - steakbestek / bistrobestek

De bestekserie Amefa Pizza 7000 van het merk Amefa is een ideaal bestek voor steak, pizza of gegrild vlees. De messen, vorken en lepels van Amefa Bistro 7000 zijn van hoge kwaliteit roestvrijstaal en hebben zwarte kunststof handvatten.

Amefa Bistro 7000 bestek is geschikt voor de vaatwasmachine.

Amefa Pizza 7000 alternatieven

Laat u zich naast Amefa Pizza 7000 ook verder inspireren door het uitgebreide programma steak en pizzamessen van Jos ten Berg. Kijk eens naar het super scherp snijdende Bestek Steakmes Kartel dat geheel vervaardigd is van roestvrij edelstaal. Ook nog eens fraai gepolijst en tot in de puntjes afgewerkt en goedkoop. Kortom de 'best buy' op de bestekmarkt. Of gaat u voor de absolute top van de steakmessen Laguiole, die daarom een begrip zijn in de wereldwijde Horeca? U zult zeker ook van tijd tot tijd behoefte hebben aan theelepels en koffielepels. Als goedkope variant levert Jos ten Berg thee / koffielepel. Heel mooi, goedkoop, robuust en dat voor de laagste prijs.

Over Amefa

Amefa bestek wordt geproduceerd door de Apeldoornse Messenfabriek, die in 1931 werd opgericht. Intussen is Amefa bestek ook buiten Nederland een bekend merk. Bestek van het merk Amefa is verkrijgbaar in diverse ontwerpen en prijsklassen. Jos ten Berg B.V. levert o.a. Amefa Elizabeth 0120 en Amefa Elegance 7204.

Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.