Solex Elisabeth 18/10

Bestek Elisabeth Solex 18/10 – 3 mm.

Bestek Elisabeth Solex is een chique verschijning in het bestekprogramma van Jos ten Berg. Het model heeft rechte vormen, maar ligt desondanks door de zorgvuldige afwerking prima in de hand. De modellering is wat korter en voor het oog modern. Door de hoog-gepolijste finishing en de legering van Roestvrijstaal 18/10 is dit bestek vaatwasmachinebestendig en heeft het een wit-zilveren kleur.

Bestek Elisabeth Solex, beschikbare onderdelen

Het model Elisabeth biedt de volgende onderdelen. Tafellepel, tafelvork, tafelmes, dessertlepel, dessertvork en dessertmes. Dit fraaie model met beperkt aantal onderdelen is zeer geschikt voor gebruik in bedrijfsrestaurants, Horeca en bedrijfsrestaurants.

Bestek Elisabeth Solex kopen

Met model Elisabeth van de Duitse bestekfabrikant Solex bent u verzekerd van een bestek met een uitgelezen kwaliteit voor de beste prijs. Kijkt u ook eens naar ons programma met de stijlvolle collectie KAITØ stoneware en laat u inspireren tot een mooie combinatie voor uw gedekte tafel. Neem ook een kijkje op onze webpage met bestek en Afruimbakken. U treft daar handige bestekbakken en afruimbakken, buffetbestekstandaards en bestekbekers aan.

Wilt u monsters vrijblijvend op zicht. Na opdracht of retourzending crediteren wij het volledige bedrag.

Ook ontvangen wij u graag in ons Experience Center in het midden van het land te Nieuwegein. Of neem contact met ons op. Onze interne en accountmanagers helpen u graag verder. Wordt u liever bezocht, dan staan onze externe accountmanagers tot uw beschikking. Contact en bereikbaarheid.