Nova Cafélegante

234182

Porselein Cafélegante

Een kleurrijke servieslijn, geproduceerd in de kwaliteit van Hardporselein. Het porselein Cafélegante gebaseerd op de vormgeving van het model Picardie.

Koffieverstrekking in een nieuwe look & feel! Een servieslijn binnen het Nova Hotelporselein, met een geheel eigen karakter en uitstraling.

Cafélegante

Het model Cafélegante vindt zijn oorsprong in het model Picardie. Een fraaie vormgeving en meerdere inhoudsmaten en kleuren. Koffiebeleving in een modern en kleurrijk jasje. Naast de reeds verkrijgbare ceramic uitvoeringen van de koffiebeker/melkbeker, is er nu dan eindelijk het model Picardie in hotelporselein uitvoering. Porselein Cafélegante is verkrijgbaar in drie inhoudsmaten, te weten 8, 25 en 36cl.

  • 8cl. : Espresso en amuse
  • 25cl. : Koffie, cappuccino, thee, melk. 
  • 36cl. : Café latte, melk en smoothies.
Porselein Cafélegante in wit glazuur is standaard uit voorraad leverbaar. Daarnaast levert Jos ten Berg dit model ook in diverse kleuren op bestelling. Het porselein Cafélegante is tevens te voorzien in uw eigen huisstijl en gepersonaliseerd geheel naar uw eigen wens en stijl.

Indien u meer informatie wenst over het porselein Cafélegante, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Graag nodigen wij u ook uit deze servieslijn te komen bekijken in ons Experience Center te Nieuwegein. Hier kunt u zich geheel vrijblijvend laten adviseren door onze verkoopadviseurs.

Nova Hotelporselein

Nova Hotelporselein in de kwaliteit van hardporselein, maatschappelijk verantwoord geproduceerd onder het NovaEco label. Het merk Nova maakt deel uit van het leveringsprogramma hotelporselein. Tevens biedt Jos ten Berg B.V. u de mogelijkheid om uw vignet/logo op het porselein aan te brengen. Uw vignet/logo zal onderglazuur worden aangebracht, waardoor deze magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig is.

Waar wordt het hotelporselein van gemaakt?

De grondstoffen van porselein en het samenstellen van de porseleingrondstof Nova hardporselein.