Nova Saturno Nature

Nova Saturno Nature Blue
Nova Saturno Nature Blue
Nova Saturno Nature Dark Blue
Nova Saturno Nature Dark Blue
Nova Saturno Nature Green
Nova Saturno Nature Green
Nova Saturno Nature Grey
Nova Saturno Nature Grey
Nova Saturno Nature Red
Nova Saturno Nature Red
Nova Saturno Nature White
Nova Saturno Nature White
Nova Saturno Nature Yellow
Nova Saturno Nature Yellow
Nova Saturno Nature Taupe
Nova Saturno Nature Taupe

Porselein Saturno Nature

Hotelporselein Nova, model Saturno Nature. Geproduceerd in de kwaliteit van Hardporselein. Porselein Saturno Nature, een nieuwe servieslijn binnen het Nova Hotelporselein, in strakke en chigue vormgeving en uitstraling. Uitgevoerd in diverse, geheel verschillende kleuren.

Saturno Nature

Het model Saturno Nature bestaat uit vooral borden en (salade) schalen. Geschikt voor het optimaal presenteren van uw gerechten. De borden en schalen geven deze, in fraaie kleuren geproduceerd porselein, een luxere en warme uitstraling. Hierdoor is deze serie uitermate geschikt voor de aankleding van uw buffet, presentatie van het gerecht aan tafel en prima te combineren met andere presentatiemiddelen binnen de aankleding van het buffet of het upgraden hiervan. Een fraaie servieslijn voor de horeca, catering, maar ook voor het restaurant binnen een zorglocatie. Dus een geheel eigentijdse servieslijn, die voor meerdere doelgroepen geschikt is.

Porselein Saturno Nature wordt standaard geproduceerd in diverse kleuren en is deel op voorraad of op bestelling leverbaar. Tevens wordt deze serielijn geproduceerd in een standaard witte uitvoering.

Kleuren Saturno Nature


Nova Hotelporselein

Nova Hotelporselein in de kwaliteit van hardporselein, maatschappelijk verantwoord geproduceerd onder het NovaEco label. Het merk Nova maakt deel uit van het leveringsprogramma hotelporselein. Tevens biedt Jos ten Berg B.V. u de mogelijkheid om uw vignet/logo op het porselein aan te brengen. Uw vignet/logo zal onderglazuur worden aangebracht, waardoor deze magnetronovenbestendig en vaatspoelmachinebestendig is. Maar hierdoor ook beter bestand tegen de moderne reinigingsmiddelen die in de vaatspoelmachine gebruikt worden.

Waar wordt het hotelporselein van gemaakt?

De grondstoffen van porselein en het samenstellen van de porseleingrondstof Nova hardporselein. De drie bestanddelen van het (hard-)hotelporselein zijn kaolien, veldspaat en kwarts. Kwarts en veldspaat maken elk 25% van de porseleinmassa uit, kaolien 50%.

U bent van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein om dit servies te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zijn graag bereid u te adviseren over de vele mogelijkheden.