Dienbladen

Dienbladen


Jos ten Berg B.V. levert het complete programma Cambro en Serve-Tray dienbladen voor de professionele gebruiker. De dienbladen van het fabrikaat Cambro en Serve-Tray zijn uniek in hun soort. Deze glasvezel verstrekte dienbladen zijn vaatspoelmachine bestending en hebben een zeer lange levensduur. Naast de glasfiber dienbladen van Cambro en Serve-Tray levert Jos ten Berg B.V. ook glasvezelversterkte polyester dienbladen en geperste houten dienbladen.

Cambro

Cambro is de wereldleider op het gebied van dienbladen voor de horecaindustrie en heeft de grootste selectie materialen, afmetingen, kleuren, vormen en maatwerkprocessen. Met het uitgebreide assortiment van Cambro maakt u de juiste keuze voor het beste dienblad voor elke behoefte en ieder budget.

Dienbladen Cambro Century Wood Grain

De Century Wood Grain dienbladen van Cambro zijn vervaardigd uit polyester en zijn voorzien van een houtnerf structuur. Hiermee is men in staat om het authentieke uiterlijk van houten dienbladen te combineren met duurzaamheid. Hierdoor zijn de Century Wood Grain dienbladen uitermate geschikt voor professioneel gebruik in o.a. bedrijfsrestaurants, zelf-service restaurants, schoolkantines, horeca, etc. 

Dienbladen Cambro Camtray en dienbladen Serve-Tray

De Camtray glasvezeldienbladen van Cambro en Serve-Tray glasvezeldienbladen van Jos ten Berg zijn gemaakt met een binnenkant van robuuste glasvezels voor een sterke kern en een glad oppervlak, met polyesterhars te bescherming tegen schokken, vlekken en chemicaliën. Deze dienbladen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in: ziekenhuizen, scholen, universiteiten, kantines, zelfbedieningsrestaurants, leger en/of roomservice.

Dienbladen Cambro Camlite

De Camlite glasvezeldienbladen van Cambro zijn gemaakt met een binnenkant van robuuste glasvezels voor een sterke kern en een glad oppervlak, met polyesterhars te bescherming tegen schokken, vlekken en chemicaliën. Deze dienbladen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in: ziekenhuizen, scholen, universiteiten, kantines, zelfbedieningsrestaurants, leger en/of roomservice.

Dienbladen Cambro Camtread

De Camtread glasvezeldienbladen van Cambro zijn gemaakt met een binnenkant van robuuste glasvezels voor een sterke kern en een glad oppervlak, met polyesterhars te bescherming tegen schokken, vlekken en chemicaliën. Deze dienbladen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in: banketten, restaurants, café's, bars /clubs/ pubs, catering en/of brasserieën.

Dienbladen anti-slip

De verschillende uitvoeringen anti-slip dienbladen zijn allemaal voorzien van een antisliplaag oppervlak, waarvan bij sommige dienbladen de anti-slip ook werkt wanneer deze nat is. Ook het zelfbalancerend dienblad "Serving Tray" | by Gijs Bakker van Royal VKB kan een waardevolle en trendy aanvulling zijn.

Dienbladen Cambro Polyester Versa

SMC - "High performance" polyester dienbladen worden gemaakt met een robuuste verstevigde mat met lange vezels en extra glasvezels zodat ze uitstekend bestand zijn tegen schokken. De gekleurde isoftalische polyesterhars zorgt ervoor dat de bladen bestand zijn tegen chemicaliën en UV-straling. Deze dienbladen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in: ziekenhuizen, scholen, universiteiten, roomservice en/of leger.

Dienbladen polypropyleen en houtmotief

De verschillende uitvoeringen geperste dienbladen met houtmotief zijn over het algemeen vervaardigd van enige lagen echt beukenfineer gecombineerd met onder hoge druk en temperatuur gegoten kunsthars. Daarnaast zijn er ook de fast food dienbladen uit polypropyleen. Deze twee typen dienbladen worden over het algemeen ingezet voor gebruik in: banketten, restaurants, café's, catering en/of brasserieën.

Revol Dienbladen
De bamboe dienbladen van Revol zijn zeer geschikt voor het serveren van uw koffie, thee of overige dranken tijdens het diner, op het terras of in de lobby. Daarnaast zijn de bamboe dienladen ook te gebruiken voor het ontbijt. De dienbladen zijn niet geschikt voor gebruik in de vaatspoelmachine. 

Indien u meer informatie wenst over dienbladen, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.