GN-bak & Deks. Met Coolgel

Coldmaster gastronormbakken van Carlisle
Bent u op zoek naar gastronormbakken die uw voeding gegarandeerd op de wettelijke HACCP temperatuur koel houden zonder geforceerde koeling of andere kostbare apparatuur, dan zijn de Coldmaster gastronorm inzetbakken een goedkope en handzame oplossing. In de Horeca, bedrijfs-restauratieve wereld, je zorginstelling of ziekenhuis is naast de goede zorg de voedselveiligheid van het eten en drinken van groot belang. Lekker, maar ook veilig en voedzaam eten en drinken wordt zeer gewaardeerd door uw gasten en bewoners.

Coldmaster Gastronormbakken bieden zekerheid

Coldmaster gastronormbakken van Jos ten Berg bieden optimale flexibiliteit om uw voedsel overal in opslag te houden of aan te bieden. Bij minimaal 8 uur invriezen van de gastronormbak in de diepvries, zal de temperatuur van de voeding gedurende 6 a 8 uur niet boven de 4Gr.C. uitkomen. De diepgevroren speciale gel in de tussenwand onttrekt in die tijd op doeltreffende wijze de temperatuur aan de voeding.

Coldmaster gastronormbakken te mooi om waar te zijn?

Absoluut niet. Graag stellen wij u een monster ter beschikking en na retourzending of opdracht worden de eventuele kosten en vrachtkosten gecrediteerd. Derhalve kunt u gratis de Coldmaster bakken uitproberen en zult u in de praktijk overtuigd raken van de kwaliteit.De Coldmaster gastronorm bakken zijn gegarandeerd vaatwasmachinebestendig en voedselvriendelijk.

Gastronorm afmetingen en kleuren

Het programma is verkrijgbaar in de gastronorm maten 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/6 met een diepte van 15 cm. in de kleuren wit en zwart.De deksels zijn transparant waardoor er goede herkenning mogelijk is van de inhoud.

Gastronormbakken in alle uitvoeringen en materialen van Jos ten Berg

Jos ten Berg biedt u het meest complete programma Gastronormbakken & deksels voor de professionele markt. Indien u meer informatie wenst over Coldmaster gastronormbakken, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze interne verkoopadviseurs. Onze externe verkoopadviseurs komen graag bij u langs met een voorbeeld.