GN-bak & Deks. Kunstst. +100 C.

UTZ gastronormbakken

De polypropyleen gastronorm inzetpannen van Utz worden veel toegepast in de professionele keukens van ziekenhuizen, ziekenhuizen en andere instellingen, de Horeca  en bedrijfsrestaurants. 

Materiaal UTZ gastronormbakken 

Het witte polypropyleen is voor de keuken fysiologisch perfect. Het is absoluut geur- en smaakloos, bestand tegen huishoudelijke zuren, oliën en vetten en gemakkelijk schoon te maken dankzij het homogene oppervlak

Toepassingen UTZ gastronormbakken

Het toepaasingsgebied van de UTZ gasstronorm bakken strekt zich uit van de vriezer tot de magnetron oven en van het saladebuffet tot de au-bain-marie.U kunt de UTZ gastronorm inzetbakken derhalve toepassen voor opslag (gekoeld en verwarmd), transport en presentatie van voeding.Door de transparante deksel is herkenning van de inhoud optimaal.

Temperatuurbestendigheid UTZ gastronormbakken

De UTZ gastronorm inzetbakken hebben een temperatuurbereik van -30 ° C tot + 100 ° C.

UTZ gastronormbakken kopen

Bent u geïnteresseerd om UTZ bakken te kopen en bent u niet zeker welke afmeting u wenst of de door u gewenste toepassing mogelijk is, neem dan contact met ons op. U kunt u telefonisch laten adviseren door een interne of externe verkoopadviseur die graag bij u op bezoek komt. Ook bent u van harte welkom op onze showroom te Nieuwegein.