Winkelmand

0 Artikel(en)
+31 (0)30 288 84 24

Winkelmand

0 Artikel(en)
Samen de beleving rondom eten & drinken leuker maken

Winkelmand

0 Artikel(en)
+31 (0)30 288 84 24

AON - ROTTERDAM

09 mei 2019

 

Samen met AON hebben wij eenheid geprobeerd te creëren in het bedrijfsrestaurant. AON is namelijk het keltische woord voor 'eenheid' en dit is dan weer terug te vinden door het gebruik van de toegepaste materialen.

Het vorige bedrijfsrestaurant van AON bestond uit meerdere (eiland) uitgifte buffetten met hoge, onoverzichtelijke vitrines en een ruim bemeten 
productie keuken. Daarnaast bleek het uitgifte gebied over bemeten en een deel van de keukenapparatuur was verouderd en/of functioneerde niet 
meer goed. Kortom zeer gedateerd en niet meer van deze tijd.<br><br>Een totale make-over van het gehele gebouw vraagt uiteraard ook om een nieuw bedrijfsrestaurant welke weer geheel bij de tijd moet zijn.<br><br>In samenspraak met de architect is er een geheel nieuw ontwerp gemaakt, waarbij bereiding en uitgifte nu gecombineerd plaatsvindt.<br>Zo is er een groot eiland gecreëerd voor de bereiding van sandwiches, salades soep etcetera. Daarnaast een compacte keuken met uitgifte voorzien 
van frontcooking voor warme gerechten. De cateringmedewerkers werken van nu af aan niet meer in een keuken achteraf, maar staan letterlijk midden 
tussen de gasten.<br>br>De combinatie van toegepaste materialen hebben geresulteerd in een verrassend en sfeervol restaurant.

Het vorige bedrijfsrestaurant van AON bestond namelijk uit meerdere (eiland) uitgifte buffetten met hoge, onoverzichtelijke vitrines en een ruim bemeten productie keuken.
Daarnaast bleek het uitgifte gebied overbemeten en een deel van het keukenapparatuur was verouderd en/of functioneerde niet meer goed.
Kortom zeer gedateerd en niet meer van deze tijd.

Een totale make-over van het gehele gebouw vraagt uiteraard ook om een nieuw bedrijfsrestaurant welke weer geheel bij de tijd moet zijn.
In samenspraak met de architect is er een compleet nieuw ontwerp gemaakt, waarbij bereiding en uitgifte nu gecombineerd plaatsvindt.

Zo is er een groot eiland gecreëerd voor de bereiding van sandwiches, salades, soep etcetera. Daarnaast is er een compacte keuken met uitgifte voorzien van frontcooking voor warme gerechten. De cateringmedewerkers werken van nu af aan niet meer in een keuken achteraf, maar staan letterlijk midden tussen de gasten. De combinatie van toegepaste materialen hebben geresulteerd in een verrassend en sfeervol restaurant.

Bekijk hier de projectfoto's