Werken bij Jos ten Berg B.V.


Logistiek medewerker M/V (40 uur)

De Functie van de Logistieke medewerker:

Als logistiek medewerker zullen je werkzaamheden o.a. bestaan uit orders verzamelen en verzendklaar maken, alsmede de binnenkomende goederen verwerken.

Het profiel voor de Logistieke Medewerker:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten op VMBO- of MBO-niveau, die zelfstandig kunnen werken met doorzettingsvermogen en op een enthousiaste manier willen samenwerken in een team.

Wie zijn wij:

Familiebedrijf Jos ten Berg B.V. is een handelsonderneming met momenteel drie websites in tafel- en (groot)keukenartikelen (non-food) voor de professionele sector (b2b). 

Bij Jos ten Berg B.V. werken momenteel 45 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein (kantoor, showroom en magazijn) en Wommelgem België. De sfeer is enthousiast en professioneel. Wij streven naar kwaliteit en uitstekende service waarbij onze afnemers centraal staan.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. naar:

JOS TEN BERG B.V.

Ter attentie van de heer E. van den Oudenrijn

Postbus 1419, 3430 BK Nieuwegein

Utrechthaven 16, 3433 PN Nieuwegein

T +31 (0)30 - 288 84 24

F +31 (0)30 - 289 75 04

www.jostenberg.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marketing Stagiair

Pak deze unieke kans! Word nu stagiair bij dit mooie familiebedrijf met mooie (door)groeimogelijkheden op de afdeling Marketing van Jos ten Berg!

Waar kom je terecht?

In Nieuwegein natuurlijk! Jij mag met jouw stageplaats op de Marketing & Communicatie afdeling het verschil gaan maken voor bestaande en potentiële klanten. Dankzij jouw Marketing blik kan jij onze klanten het verschil laten beleven, zodat zij weten waar ze hun producten moeten gaan kopen. Je weet theoretisch hoe je een plan maakt om erachter te komen waaraan potentiële klanten behoefte hebben. Of en hoe we ons klantenbestand kunnen vergroten of ‘productenpallet’ bij onze klanten kunnen verbreden. Uiteraard doe je dat niet alleen, maar samen met onze professionals op de marketingafdeling. Jij durft kritische vragen te stellen, denkt out-of the box over vernieuwingen, en kom je met échte smaakmakende adviezen, zoals hoe hebben we invloed op SEO of hoe we de effort van Social Media kunnen meten. ... Daarnaast ga je onderzoeken waar kansen, trends en ontwikkelingen voor de organisatie liggen en ondersteun je het team met artikeloptimalisatie op de website.

Kortom: jij komt bij ons proeven aan de marketing kant en wij smullen van jouw leergierigheid en kritische vragen. Samen gaan we dan genieten van onze Social media momenten en kijken we welke mooie nasmaak welke Social Media Actie heeft opgeleverd.

Zelf ben je ambitieus en sta je te trappelen om er samen met ons hier iedere dag een feest van te maken op ons moderne kantoor in Nieuwegein (die net een forse uitbreiding van haar magazijn heeft gekregen).

Je werkt in een team van professionals, die allemaal ‘een sprankel’ krijgen als je het hebt over de beleving rondom eten & drinken.

De stage

Bij ons draai je volwaardig mee in ons ondernemende team. Op ons kantoor krijg je eigen taken en verantwoordelijkheden die aansluiten bij jouw studiedoelen en leerwensen. Je vertaalt de marketingcommunicatie principes naar de praktijk zodat de theorie voor je gaat leven..

Wat ga je doen:

STRATEGIE: je denkt mee over onze marketing-communicatiestrategie en voert deze uit.

PLANNING: je houdt een schuin oog op onze marketingkalender, verzamelt inspirerende informatie waar wij als bedrijf creatief op kunnen inspelen en overtuigt het team in een van in je ideeën om uiteindelijk te komen tot beter resultaat.

SEO: je bent dé man/vrouw als het gaat om het realiseren van onze SEO ambities (bedenken, verzamelen en schrijven en plaatsen van content om bezoek en conversie te optimaliseren, key-word analyses etc.)

WEBCARE: jij houdt je bezig met het optimaliseren van het artikelenaanbod en klantcontact bij vragen over de website

ACTIVATIE: je bedenkt, creëert, redigeert en deelt content waar onze doelgroep blij van wordt om ze te activeren tot klant en ambassadeur (zoals win-acties, creëren van moodboards etc.)

SOCIAL MEDIA: je zorgt voor een boeiende, continue en consistente stroom aan uitingen via social media, dit doen we samen in overleg, maar aangezien Social media jouw 2e taal is, ben jij hierin onze spreekbuis.

NIEUWSBRIEF: een keer per maand maken we een nieuwsbrief voor onze 3 merken, jij mag hierin meedenken, voelen, en ondersteun en bij het verzenden naar onze (potentiele)klanten. Je ondersteunt onze redactie en oefent met creatief, klant- en doelgericht schrijven en redigeren.

ADVERTEREN: je doet suggesties voor betaalde online campagnes via diverse mediakanalen om onze marketingcommunicatie ambities gericht te ondersteunen.

VIDEO: je helpt ons bij het opnemen en editen van een zakelijke vlog.

We vinden het vooral belangrijk dat je ons leuk vindt en wij jou. Dat we bij elkaar passen en elkaar versterken doordat we wellicht niet helemaal hetzelfde zijn, daarom vinden we het volgende belangrijk:

 • Social media is jouw 2e taal
 • Jij Stelt kritisch vragen
 • Je Bent creatief en communicatief sterk

Wat is de deal ?

Een volwassen stagesalaris van €350,- bruto per maand

Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de directeur of met een goed idee bij hem binnenstappen. Je krijgt dan ook gewoon koffie van hem. ??

We hebben een personeelsvereniging, maar eigenlijk is dat gewoon de feestcommissie die allerlei leuke in- en ontspannende activiteiten organiseert: Zo hebben we net een heerlijke BBQ achter de rug.

en niet onbelangrijk: De allér-aller-Allérlekkerste koffie komt uit ons apparaat: niet gelogen, wij hebben fors geïnvesteerd om onze collega’s te voorzien van het aller lekkerste bakkie koffie, uit zo’n-je-weet-wel super professioneel barista machine die-ze-in -de-landen-rond-de-middellandse-zee-hebben. Wil je ons apparaat zien? Kom dan langs!

Jos ten Berg is van oudsher een familiebedrijf, dat merk je haast niet. Alleen wél in het feit dat ze haar personeel behandeld als familie: Wedden? Zo goed heb je het nog nergens gehad.

En nu? Ja,…. nu willen wij graag koffie met je drinken zodat jij ons bedrijf kan zien en wij kunnen kijken of jij bij ons team past. Neem je contact met ons op?

JOS TEN BERG B.V.

Ter attentie van de heer M. Verheul

Postbus 1419, 3430 BK  Nieuwegein.

Utrechthaven 16, 3433 PN  Nieuwegein.

Tel. 030-2888424

E-mail: mverheul@jostenberg.nl

www.jostenberg.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Commercieel Allround Inkoopmedewerker m/v (40 uur)

In een uitdagende functie als Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van meerdere productgroepen. Je houdt je onder andere bezig met het bestellen van producten bij leveranciers, het bewaken van de levertijden en het verzamelen van de juiste productinformatie. Uiteraard heb je bij al deze onderdelen een scherp oog voor de beste kwaliteit en prijs. Ben jij die ambitieuze inkoper met passie voor professionele non-food artikelen die zich herkent in onder

staand profiel?    

Aarzel dan niet en solliciteer! 

Profiel

 • Je hebt passie voor artikelen die alles met eten & drinken te maken hebben
 • Je kan goed in teamverband werken
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en doorzettingsvermogen
 • Je hebt ervaring op het gebied van inkoop en sourcing, zowel in binnen- als buitenland
 • Je hebt minimaal HBO/MBO werk- en denkniveau
 • Je bent perfect in staat om klantwensen te inventariseren en deze te vertalen naar onze leveranciers
 • Je bent goed in staat afspraken te maken met onze leveranciers en deze te bewaken, denk hierbij aan kwaliteit/product, prijs, levertijd en  overige
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Uiteraard beschik je over een goed commercieel gevoel en ben je een doorzetter die niet zo snel genoegen neemt met ‘nee’ of ‘kan niet’.
 • Je weet alles goed administratief vast te leggen en je houdt altijd het belang van Jos ten Berg B.V. voor ogen.
 • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe markten of een beter inkoopresultaat
 • Je hebt kennis van Excel.

Welkom bij de familie

Jos ten Berg B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in hotelporselein, tafel-, buffet- en keukenartikelen en keukenapparatuur voor (bedrijfs)restaurants, catering, hospitality, evenementen en diverse zorginstellingen. Bij de familie werken op dit moment 45 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein (kantoor, showroom en magazijn). De sfeer kun je gerust enthousiast/dynamisch maar wel professioneel noemen. Wij gaan voor kwaliteit en een uitstekende service waarbij wij onze afnemers centraal stellen.

Wat bieden wij jou

 • Een goed salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring, dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
 • 29 verlofdagen per jaar
 • Vakantiegeld
 • Vrije verantwoordelijkheid na een gedegen inwerkperiode
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van inkopen
 • Voldoende sociale activiteiten onderling gedurende het jaar
 • Een onderneming die elke dag in beweging is waardoor geen enkele dag hetzelfde is
 • Je gaat werken in een enthousiast team van totaal 4 medewerkers

Ben jij de inkoper die wij zoeken?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie met cv naar:

JOS TEN BERG B.V.

Ter attentie van de heer D. de Vries

Postbus 1419, 3430 BK  Nieuwegein.

Utrechthaven 16, 3433 PN  Nieuwegein.

Tel. 030-2888424

E-mail: ddevries@jostenberg.nl

www.jostenberg.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stage lopen bij Jos ten Berg

Ben jij opzoek naar een leuke, leerzame en uitdagende stage- of afstudeerplek binnen een groeiende en ambitieuze organisatie? Kom dan dit jaar stage lopen binnen een van onze afdelingen!

Heb je affiniteit met de horeca sector? En denk jij een bijdrage te kunnen leveren met jouw kennis? Wij zijn een erkend leerbedrijf en komen graag met jou in contact!

Stuur een mail naar: jointhefamily@jostenberg.nl

Op dit moment zijn wij niet actief op zoek, maar we staan altijd open om nieuw talent te ontmoeten. Dus ben je gepassioneerd om eten & drinken leuker te maken, stuur dan je sollicitatiebrief met c.v. naar:  
 
JOS TEN BERG B.V. 
Ter attentie van de heer H. Kroon
E: 
jointhefamily@jostenberg.nl
Postbus 1419, 3430 BK Nieuwegein
Utrechthaven 16, 3433 PN Nieuwegein
T: +31 (0)30 - 288 84 24
www.jostenberg.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.