Continantal China

Cosmo Blauw
Cosmo Blauw
Cosmo Groen
Cosmo Groen
Cosmo Roze
Cosmo Roze
Everest
Everest
Mont Blanc
Mont Blanc
Polaris
Polaris

Continetal

Continental China werd in 1949 opgericht door de Rosenthal-serviesfabrikant uit Duitsland. Vanzelfspreked bracht dit de erfenis van kwaliteit en vakmanschap met zich mee. De visie was om een ​​merk van verglaasd horecaporselein te creëren dat als een synoniem zou staan met betaalbare kwaliteit en stijl. Tegenwoordig is Continental China niet alleen een gerespecteerd merk in Zuid-Afrika, maar ook ruim te verkrijgen in Noord-Amerika, Europa en Afrika.

Om te voldoen aan de eisen van de gevarieerde eetomgeving van vandaag, heeft Continental China een breder spectrum van design en innovatie gecreëerd. De productie van Continental China vindt plaats volgends de Britse standaard norm BS4034. De producten van Continental China worden vervaardigd met de beste grondstoffen, waaronder een hoog Alumina-gehalte dat sterkte en duurzaamheid biedt en verzekerd. Deze verglaasde producten hebben een volledig glazen voet, zijn zeer duurzaam, krasbestendig en hebben een 5 jarige chipgarantie.

Continental China en hun sociale verantwoordelijkheid

Continental China heeft altijd een groot sociaal verantwoordelijkheidsgevoel gehad. In het verleden organiseerden zij regelmatig liefdadigheidsbijeenkomsten. Naarmate de socio-economische behoeften van de omliggende gemeenschappen groter werden, ontving het bedrijf steeds meer verzoeken om goede doelen te helpen.

In 2002 besliste de Raad van Bestuur om de liefdadigheidsdonaties te laten meetellen door de structuur te formaliseren. Het doel was om bij te dragen aan de sociaal-economische ontwikkeling van de omliggende gemeenschappen. De werknemers van het bedrijf werden gevraagd om liefdadigheidsorganisaties te nomineren uit hun gemeenschap. Het bedrijf ontving de contactgegevens van verschillende organisaties in Blackheath, Eerste River, Macassar, Mfuleni en Gugulethu.

De eerste maandelijkse financiële donaties zijn gestart in december 2002 en zestien jaar later zijn zij trots om te zeggen dat zij nog steeds worden geassocieerd met organisaties die een verschil maken in onze gemeenschap (CENIDA (Centrum voor de Intellectueel Gehandicapten), Child Welfare ("Eye-on-the-Child-Project"), Steinthal Children's Home ("Smiling Face Project")