Afzetpalen gastenbegeleiding

Afzetpalen voor gastenbegeleiding


Een reeds bestaand product, de afzetpaaltjes met banden of koorden, vaak toegepast in de Horeca zoals hotelrecepties, entrees van restaurants, terrassen, evenementen, maar ook op luchthavens en bij balies van grote bedrijven bieden een ultieme oplossing ter stimulering van de veilige 1,5 meter afstand en gedragsbeïnvloeding ter voorkoming van besmettingen met bacteriën en virussen.

Afzetpalen met trekbanden touw of koorden

Wilt u  afzetpalen kopen met handige trekbanden met kliksysteem of de wat chiquere gekleurde touwen en velours koorden? Jos ten Berg biedt een compleet programma. De afzetpalen zijn leverbaar in R.V.S, RVS met zwarte poedercoating, chroom en goud. De bijbehorende uittrekbanden zijn leverbaar in de kleuren zwart en rood. De afscheidingstouwen en velours koorden zijn in 5 mooie kleuren leverbaar w.o. zwart, rood, grijs en Sisal.

Protocol 1,5 meter samenleving

Alle sectoren in Nederland moeten een plan opstellen voor de anderhalve meter-economie. Zo'n protocol is een voorwaarde om op termijn weer in bedrijf te kunnen. Dit zei minister Wiebes tegen de NOS: voor het begin van het ministeriële crisisberaad in Den Haag over de bestrijding van het virus.

Hygiëne

Protocollen moeten aan een aantal eisen voldoen. "In een goed plan komen dingen die te maken hebben met afstand houden, hygiëne, beschermingsmaatregelen en gedragsbeïnvloeding van klanten en leveranciers", aldus Wiebes.

Laat u inspireren en bezoek onze website. U bent één klik verwijderd van een compleet programma artikelen op het gebied van hygiëne, bescherming in openbare ruimtes en positieve gedragsbeïnvloeding (crowd control). Koop compleet en goedkoop bij Jos ten Berg.