Model 900 - 18/0 - 2 mm

349635

Ontstaan Amefa puntfilet 900

Hoe ontstond Amefa puntfilet 900? Hendrik Jacobus Valk was hoofd van de ontwerpafdeling van Van Kempen en ontwierp onder andere het veel gevraagde klassieke model Puntfilet. Het model Puntfilet 900 is door de geschiedenis door alle belangrijke fabrikanten, zoals Van Kempen, De Zilverfabriek, Gerritsen, Begeer, Koninklijke van Kempen en Begeer, Sola, Gero en Amefa gefabriceerd.

Oorspronkelijk in zilveren of verzilverde uitvoering, tegenwoordig ook, en met name voor de Horeca, in roestvrijstaal. Als echte klassieker komt u dit model nog veel tegen in de Horeca, ziekenhuizen en bejaarden- en verpleeghuizen.

Revival bestek Amefa puntfilet 900

Alles gaat en komt weer terug. Er is een tendens in de Horeca om weer terug te gaan naar bestekken met klassieke modellen en/of een vintage look. Bij verschillende ontwerpers en fabrikanten zoals Serax en Amefa zien wij een tendens naar historische  modellen. Voorbeelden hiervan zijn Mepra Vintage, Amefa Elisabeth (Haags Lofje), Serax Pure en Amefa Metropole Gold.

In model Amefa Puntfilet 900 treft u dit aspect duidelijk aan. Daarom is het een mooie klassieke en vintage model een verrijking van uw gedekte tafel. Het wordt geleverd in hoogwaardig chroomstaal 18/0. 

Kopen van Amefa puntfilet 900

Bij Jos ten Berg treft u veel verschillende soorten bestek aan modern tot klassiek. Bent u geïnteresseerd in model Puntfilet 900, dan bent u van harte welkom in ons Experience Center te Nieuwegein. U treft daar alle modellen aan die perfect zullen aansluiten bij uw bedrijf of instelling, in de Horeca, bedrijfsrestaurant of gezondheidsinstelling.

Bezoekt u ook eens onze uitgebreide lijnen met servies van hotelporselein tot stoneware Indien u meer informatie wenst over bestek, neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.