Barartikelen

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw bar, lounge of restaurant?

Jos ten Berg B.V. levert een compleet programma barartikelen en heeft een zo compleet mogelijk programma aan barartikelen samengesteld.

Zo zijn er wijnkoelers & champagnekoelers in diverse soorten en maten, verschillende barapparatuur zoals milkshakers en slagroomaparatuur, maar ook mixbekers, cocktailbekers en menukaarthouders. Ook vindt u hier een compleet programma aan drankenapparatuur (zoals citruspersen, vruchtenpersen, Robot Coupe apparatuur, blenders en ijsblokjesmachines) en koffiemachines (van onder andere de merken Bravilor Bonamat, Animo, Schaerer en Quooker).

Voor het juiste gereedschap voor het ontkurken en openen van uw flessen vindt u hier een ruime selectie aan flesopeners & kurkentrekkers. Tevens heeft Jos ten Berg B.V. een uitgebreid scala aan keukenmessen en koksmessen

Tevens treft u hier alle maatvoeringen gastronormbakken en/of inzetbakken aan. Deze zijn onder te verdelen in gastronormbakken roestvrijstaal, gastronormbakken kunststof polycarbonaat, gastronormbakken kunststof H-Pans (High Heat) en gastronormbakken kunststof UTZ.

Het ruime assortiment dienbladen zorgt ervoor dat de hapjes en drankjes correct kunnen worden geserveerd aan uw gasten. De dienbladen zijn er in diverse materialen zoals:

glasvezeldienbladen van Serve-Tray, Camtray, Camlite en Camtread met rubberen antisliplaag
met glasvezel versterkt polyster dienbladen van Versa (Cambro)
houtmotief dienbladen (mahoniefineer of beukenfineer) met en zonder anti-sliplaag
Mocht het gewenste barartikel niet in bovengenoemde hoofdstukken terug te vinden zijn, dan staan onder het hoofdstuk 'Overige barartikelen' nog een ruime diversiteit aan niet gebruikelijke barartikelen.

Indien u meer informatie wenst over barartikelen, neem contact met ons op en informeer naar de diverse mogelijkheden of kom langs in onze showroom in het midden van het land en laat u voorlichten door onze verkoopadviseurs.
Melding

Om uw prijzen te zien en te bestellen dient u in te loggen.