Winkelmand

0 Artikel(en)
+31 (0)30 288 84 24

Winkelmand

0 Artikel(en)

Winkelmand

0 Artikel(en)
+31 (0)30 288 84 24

Warmhoudapparatuur

Warmhoudapparatuur

U kunt in uw restaurant nog zulke lekkere gerechten bereiden, wanneer u ze koud serveert gaat toch een deel van de smaak en het eetgenot van uw gasten verloren. Zorg er daarom voor dat als gerechten eerder klaar zijn, ze evengoed goed warm blijven zodat de smaak optimaal blijft.

Chafing Dish met brandpasta

Een gerecht warm houden kan met een chafing dish. Dit zijn grote bakken waar u gerechten zoals nasi of een pasta gerecht prima even kunt laten staan. Uit de bakken kunt u het vervolgens op de borden scheppen en het eten wat uw gasten krijgen is heerlijk warm en goed van smaak. De chafing dishes zijn er zowel met brandpasta, elektrisch en als gas uitvoering en met een gewone deksel of met een roll top, net wat u fijn vindt werken.

Soep Chafing Dish

Ook voor soepbuffetten, zijn bieden Chafing Dishes een uitstekende oplossing.

Schotelwarmers

Naast een chafing dish kunt u ook voor een schotelwarmer kiezen, dit is alleen het onderstel maar houdt uw gerecht net zo warm, u het erop in de pan of in een speciale schaal. Een koksbrander kunt u ook voor allerlei zaken gebruiken, bijvoorbeeld om gerechten nog even op te warmen of voor het branden van een crème brulee.